Пляцок “Помста свекрухи”


Пляцок “Помста свкрухи”
Інгредієнти для тіста:
– 600 г борошна
– 360 г вершкового масла або маргарину
– 2 чайні ложки розпушувача
– 125 г цукрової пудри
– 6 яєчних жовтків
Розтопити масло, змішати борошно з розпушувачем і влитижир. Збийте яєчні жовтки з цукром і додайте в борошно. Замісити тісто, розділити на 2 рівні частини. Покласти на холод
Розкачати одну частину тіста, покласти на деко 25×35 см. Випікати при 200 град. С протягом приблизно 20 хвилин. Остудіть.

Інгредієнти для безе:
– 6 білків
– Дрібка солі
– 1 ст цукрової пудри
– 2 жмені пластівців мигдалю
Білки з дрібкою солі бити ло жостких піків, наприкінці додавши цукрову пудру.
Другу частину тіста покласти на таке жедеко , що і перший, нанести яєчні білки і посипати смаженим мигдалем. Випікати при 160 ° С протягом приблизно 35 -. 40 хвилин. охолодити його.
Інгредієнти для вишневого прошарку:
– Приблизно 650 – 700 г вишні без кісток
– 2 вишня желе
– 2 склянки окропу
– 1 ст вишневого соку
Розчиніть желе в 2 склянках окропу, потім влийте вишневий сік і залиште в прохолодному місці, поки желе охолоне, і воно починає тверднути.
На перший корж насипати вишні, залити желе і поставити в холодильник
Інгредієнти для крему:
– 500 мл вершків 30 – 36%
– 2 столові ложки цукру
– 1 пакет ванільного цукру
– 1 столову ложку желатину
Збийте вершки до жорсткої, додавши в кінці цукрову пудру і ванілль. Розчинити желатин в невеликій кількості гарячої води, охолодити, змішати з кремовою масою. Крем нанесіть на застигле желе, зверху покласти корж з безе.
Охолодити в холодильнику .Краще подавати на наступний день, коли коржі добре просочаться http://nyam-nyam-5.com/
SHARE
    Blogger Comment

1 коментарі :