Смачніше, ніж піца! Кіш з овочами і грибами, сиром і шинкою


Корисна сезонна страва на основі прісного пісочного тіста.
Борошно -- 250 г, посiченi лiсовi горiхи -- 4 ст. л., яйце -- 4 шт., масло
-- 125 г, оцет -- 1 ст. л., бiлi гриби, шинка -- 80 г, цибуля-порей
(стебло) -- 4 шт., помiдори -- 500 г, сметана -- 125 г, сир гауда
(кубиками або тертий) -- 150 г, чорний перець, мускатний горiх
(мелений), сiль -- до смаку.
Просiйте борошно, додайте 1 яйце, посiчене масло, пiв чайної ложки
солi, горiхи й оцет. Замiсiть тiсто, скачайте його в кулю, обгорнiть
плiвкою i витримайте в холодильнику 30 хвилин. Гриби посiчiть. Збийте
яйця, сметану i 3 ст. ложки води. Заправте сiллю, перцем i мускатним
горiхом.
Розкачайте тiсто, викладiть на змащений олiєю лист. Сформуйте бортики,
проткнiть тiсто виделкою i випiкайте при 200 градусах 15 хвилин.
У випечену основу викладiть цибулю-порей, гриби, скибочки помiдорiв i
шинки, залийте вершково-яєчною сумiшшю. Посипте сиром i запiкайте ще
10 -- 15 хвилин.
Джерело

_______
Загрузка...
Загрузка...
SHARE
    Blogger Comment

0 коментарі :

Дописати коментар