Торт «Вогні Парижа» + рецепт надзвичайно ніжного крему




Його оцінять навіть найвибагливіші ласуни. Сьогодні ми вам розповімо, як приготувати цей неймовірний десерт самостійно.

Про це пише,Рецепти із посиланням на Пошепки.



ТОРТ З КРЕМОМ І ГОРІХАМИ
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ 2 ТЕМНИХ КОРЖІВ
4 яйця
дрібка солі
4 ст. л. цукру
1 ч. л. розпушувача
4 ст. л. борошна
2 ст. л. какао
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ 1 СВІТЛОГО КОРЖА
7 яєчних білків
дрібка солі
12 ст. л. цукру
200 г волоських горіхів (обсмажених і подрібнених)
1 ст. л. борошна

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КРЕМУ
7 яєчних жовтків
200 г цукрової пудри
5 ст. л кукурудзяного крохмалю
250 г вершкового масла
500 мл молока
2 ч. л. ванільного цукру
1 ст. л. лимонного соку
2 банани
2 ст. л. рому або іншого міцного напою

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ПРОСОЧЕННЯ КОРЖІВ
100 мл води
4 ст. л. цукру
2 ст. л. рому або іншого міцного напою
ПРИГОТУВАННЯ

Вам сподобався рецепт торта?
SHARE
    Blogger Comment

0 коментарі :

Дописати коментар