Складові:
картопля – 1 кг;
сіль – 1 ч. л;
вершкове масло – 40 г;
борошно пшеничне – 35 г;
яйце куряче – 2 шт;
рослинна олія – 30 мл.
Процес приготування
2. Поки картопля не охолола, розім’яти її разом з маслом так, щоб вийшла маса без грудочок.
3. Додати яйця, приблизно півтори столові ложки борошна і ретельно перемішати до однорідності.
4. З отриманого тіста зліпити котлетки (або круглі биточки) і викласти на гарячу сковороду з рослинним маслом.
5. Смажити котлети на середньому вогні до тих пір, поки вони не придбають золотистий відтінок.
6. В цей момент їх потрібно перевернути і досягти такого ж кольору з іншого боку. Після цього блюдо можна вважати готовим. Подавати котлети зі сметаною, грибним соусом, овочевим салатом або як гарнір до м’ясного або рибного блюда.
Смачного!
0 коментарі :
Дописати коментар