Картопляні котлети – оригінальні і дуже смачні котлети



Хотілося б поділитися з вами рецептом приготування оригінальних котлет з картоплі.


Складові:
картопля – 1 кг;
сіль – 1 ч. л;
вершкове масло – 40 г;
борошно пшеничне – 35 г;
яйце куряче – 2 шт;
рослинна олія – 30 мл.

Процес приготування

1. Картоплю очистити і зварити до м’якості в підсоленій воді. Коли вона буде готова, воду злити і додати до неї хороший шматочок вершкового масла.

2. Поки картопля не охолола, розім’яти її разом з маслом так, щоб вийшла маса без грудочок.


3. Додати яйця, приблизно півтори столові ложки борошна і ретельно перемішати до однорідності.

4. З отриманого тіста зліпити котлетки (або круглі биточки) і викласти на гарячу сковороду з рослинним маслом.

5. Смажити котлети на середньому вогні до тих пір, поки вони не придбають золотистий відтінок.

6. В цей момент їх потрібно перевернути і досягти такого ж кольору з іншого боку. Після цього блюдо можна вважати готовим. Подавати котлети зі сметаною, грибним соусом, овочевим салатом або як гарнір до м’ясного або рибного блюда.

Смачного!
SHARE
    Blogger Comment

0 коментарі :

Дописати коментар