Доволі пікантний, нестандартний, красивий і досить корисний салат. Рекомендую випробувати цей рецепту усім любителям печінки. Одразу скажу, що можна використовувати як телячу (яловичу), так і курячу печінку. З курячою буде ніжніше.
Інгредієнти
200 г квасолі
500 г печінки
150 г маринованих грибів
150 г цибулі
200 г моркви
сіль, перець
майонез
соєвий соус
рослинна олія
Приготування
Печінку попередньо відваріть до готовності. Яловича печінка вариться десь 30 хв. після закипання, а куряча – близько 20 хв.
Квасолю попередньо замочіть на кілька годин у холодній воді. Після цього відваріть до готовності на малому вогні під кришкою
Цибулю подрібніть на кубики і трохи підсмажте на олії
Додайте натерту на крупній терці моркву і обсмажте до м’якого стану
Печінку охолодіть, наріжте соломкою
Мариновані шампіньйони наріжте на шматочки. Можна, в принципі, одразу купити в магазині порізані.
Змішайте варену квасолю, печінку, засмажку з цибулі та моркви і гриби

0 коментарі :
Дописати коментар