Квасоля тушена в сметані



Інгредієнти
2 скл. квасолі
1 скл. сметани
сіль, перець, лавровий листок
інші приправи за смаком
1 цибулина
Приготування
Сам рецепт приготування квасолі є простий, зусиль іде небагато, а от часу… як і кожен рецепт із квасолі, трохи забирає. Тож, квасолю ми наперед замочуємо у холодній воді, можна на ніч, а краще на добу. Тоді ставимо її на невеликий вогонь і варимо, доки стане м’яка… у мене вона варилася дві години. Коли буде майже доварена, посоліть.
Після цього беремо глибоку пательню, наливаємо туди трохи олії і легко обсмажуємо подрібнену цибулинку (або пів цибулинки, за смаком). Одразу вкидаємо туди відварену квасолю, можна разом із рідиною, в якій вона варилася (якщо її не надто багато). Додаємо прямо туди сметану і приправи: перець, сіль, ще щось :). Тушимо цю смакоту хвилин 15, якщо потрібно, доливаємо рідини. Після цього знімаємо з плити, подаємо у гарячому вигляді. Можна як гарнір, або як окрему страву, вона є досить ситна. Смачного!


:
SHARE
    Blogger Comment

0 коментарі :

Дописати коментар