Соус добре смакує з запеченими овочами та м'ясом. Можна також його використовувати як заправку до салатів.
Рецепт приготування гострого соусу з чорної смородини
Смородина чорна (свіжа або заморожена) - 200 г
Вино червоне напівсолодке (або напівсухе) - 150 мл
Соєвий соус (Kikkoman) - 3 ст. л.
Часник - 3 зубчики
Томатна паста (з гіркою) - 1 ст. л.
Цукор (за смаком) - 2 ч. л.
Суміш перців (за смаком) - 0,5 ч. л.
Перець червоний пекучий (за смаком) - 0,5 ч. л.
Перетираємо масу через сито, додаємо почавлений часник, перець, томатну пасту. Додаємо соєвий соус, цукор, можна трішки підсолити.
Соус готовий, але йому потрібно трішки настоятися.
Смачного
http://smakotainfo.com
0 коментарі :
Дописати коментар