Що спекти? Сирник з грушами!


Виглядає дуже елегантно, смакує - незабутньо!
Борошно пшеничне -- 120 г, масло (для тiста) -- 60 г, масло (для
начинки) -- 2 ст. л., яйце (жовток) -- 1 шт., цукор (для тiста) -- 2
ст. л., цукор (для начинки) -- 70 г, вода -- 1 ст. л., сир
(нежирний) -- 370 г, груша -- 1 шт., яйце -- 2 шт., ванiлiн, цедра 1/2
лимона, крем заварний (напiвфабрикат) -- 1 ст. л., лимонний сiк -- 1
ст. л., цукрова пудра -- 1 ст. л.
З борошна, масла, жовтка, цукру i води замiсити пiсочне тiсто,
розкачати, перекласти в змащену маслом або вистелену пергаментом
рознiмну форму дiаметром 20 см, сформувати бортики. Проткнути виделкою
i поставити в холодильник на 30 хвилин.
Грушу розрiзати навпiл, очистити вiд шкiрки й серцевини.
Половинку накраяти на кубики.
Жовтки збити з 60 г цукру й з маслом. Додати ванiлiн, цедру лимона,
сир i крем заварний, добре перемiшати. Увести збитi бiлки.
Кубики грушi викласти на тiсто, покрити сирною масою i випiкати
торт 25 хвилин при 175 С. Збiльшити температуру до 200 С i випiкати ще
25 хвилин.
Друг половину грушi надрiжте на скибочки у виглядi вiяла i варити 2 -- 3
хвилини в сиропi з лимонного соку, решти цукру i 2 -- 3 столових ложок
води. Вийняти грушу з сиропу, дати йому стекти.
Готовий торт остудити, оформити грушею i накраяною на соломку лимонною
цедрою, посипати цукровою пудрою.
Загрузка...
script type="text/javascript"> document.write('');
2 Блок 3 Банерна мережа
SHARE
    Blogger Comment

0 коментарі :

Дописати коментар