Інгредієнти
куряче філе 300 г
мариновані печериці 1 баночка
150 г помідори
зелена цибуля (кілька стебел)
маслини без кісточок 70 г
100 г сиру
за смаком майонез
сіль за смаком
гілочки кропу (для прикраси)
Приготування:
1. Відварене в підсоленій воді куряче філе нарізати кубиками. Зелену цибулю подрібнити.
2. Мариновані печериці нарізати тонкими скибочками. Маслини нарізати кружечками, помідори – кубиками.
3. Викласти салат шарами на тарілку: куряче філе, майонез, гриби, зелену цибулю, майонез, помідори, майонез, маслини, майонез.
4. Весь салат засипати тертим сиром. З помідор вирізати кружальця і скласти з них квіти. В середині вкласти половинки маслин. Додати зелень кропу. Дати салату настоятися декілька годин в холодильнику.

0 коментарі :
Дописати коментар