Про деруни і не згадаєте більше: смачні картопляні биточки



Досить гідний рецепт для ситного обіду чи вечері. До картопляних биточків можна подати грибний соус з печерицями.

Інгредієнти:
Картопля – 1 кг.
Цибуля – 1 шт.
Яйця – 4 шт.
Борошно – 2-3 ст. л.
Мелені сухарі – 2 ст. л.
Рослинна олія – 1/2 склянки.
Сир твердий – 100 гр.
Сіль, чорний мелений перець – за смаком.

Спосіб приготування:
Картоплю помити, очистити і відварити в підсоленій воді. Остудити.

Цибулю помити, почистити і нарізати невеликими кубиками.


Сир натерти на середній тертці.


Картоплю натерти на середній тертці, додати цибулю, 2 яйця і тертий сир.

Все посолити, поперчити і добре перемішати.

Збити 2 яйця. Потім сформувати биточки і обваляти в борошні. Биточки вмочити в яйце, мелені сухарі і обсмажити на рослинній олії.

SHARE
    Blogger Comment

0 коментарі :

Дописати коментар