Божественний королівський торт: він дуже простий у приготуванні 00:51 Добавить комментарий Випічка Edit Настільки смачної випічки ви ще не куштували! Тісто на сметанні просто неймовірне, адже дуже ніжно і просто тане в роті. Спробуйте приготувати — ну дуже смачно!Про це пише, Рецепти із посиланням на Пошепки.Інградієнти 400 г борошна400 г цукрового піску300 г сметаниполовина чайної ложки соди100 г згущеного молока2 столові ложки какао100 г вареного згущеного молока250 г вершкового масла40 шт. волоських горіхів Приготування:Викладаємо тісто у форму для випічки й випікаємо 40 хвилин у духовці, розігрітій до 200 градусів. Готовність коржа краще перевірити дерев’яною шпажкою або зубочисткою. Потім вийняти корж й залишити охолоджуватися. Потім його слід розрізати на дві частини, щоб вийшло два повноцінних коржі.Приступаємо до крему: 200 г вершкового масла слід змішати зі згущеним молоком за допомогою міксера. У вас має утворитися однорідна суміш. Волоські горіхи подрібнити, а потім обсмажити на сковороді. Додаємо до солодкого крему. Також залиште трошки смажених горіхів для прикраси в кінці.Готуємо глазур: змішати в посудині 200 г цукру, 1 ст. л. какао, 4 ст. л. сметани та 50 г вершкового масла. Все ретельно вимішати та помістити на вогонь. Готувати близько 7 хвилин. Торт полити глазур’ю й висипати зверху залишки горіхів.Потім близько на годину залишити торт, щоб він ретельно просочився кремом. Ви любите шоколадну випічку? SHARE SHARE SHARE RELATED POSTS
0 коментарі :
Дописати коментар