Для приготування знадобиться:
крабові палички – 250 г;
шинка – 200 г;
сир плавлений – 2 шт;
яблуко – 1 шт;
яйця курячі – 6 шт;
арахіс – 100 г;
цибуля – 1 шт;
майонез – 350 г;
сіль – за смаком;
перець – за смаком.
Для маринаду цибулі:
вода – 2 ст. л;
оцет – 2 ст. л;
цукор – 1 ч. л;
сіль – 0,5 ч. л.
Спосіб приготування
2. Нарізати невеликим кубиком крабові палички і шинку.
3. Зварити курячі яйця, відокремити білки від жовтків. Білки необхідно натерти на крупній тертці.
4. Жовтки натерти окремо, на дрібній тертці.
5. Крабові палички, шинку, терти жовтки перемішати з майонезом.
6. Викласти салат шарами. Можна скористатися рознімною формою для випічки, щоб салат добре тримав форму.
7. Перший шар салату – натерті плавлені сирки (якщо їх потримати в морозильній камері годину або дві, вони будуть легше натиратися); натерті сирки змащуємо майонезом.
8. Наступний шар – маринована цибуля, викласти половину крабових паличок, шинки, жовтків з майонезом.
9. На крабові палички викладаємо натерте на крупній тертці яблуко без шкірки.
11. Далі – подрібнений смажений арахіс.
12. Натерті на крупній тертці білки поділяємо на дві частини. Одну частину змішуємо з майонезом, а решта білків використовуємо щоб посипати салат.
13. Неймовірно смачний салат готовий! Можна прикрасити за бажанням зеленню або маслинами.
Смачного!
0 коментарі :
Дописати коментар