Про це пише, Рецепти із посиланням на Пошепки.
Тісто
дві склянки борошна;
по 250 г сметани, згущеного молока;
три яйця;
дві ложки какао;
щіпка соди.
Крем:
по 200 г згущеного молока, масла (беруть якісне вершкове);
горіхи.
1. Яйця та сметану змішайте в одній посудині, щоб утворилася однорідна суміш. Потім додати також сюди ще згущене молоко, соду, борошно й все ретельно перемішати. Отримане тісто розділити на дві половинки. Одну відставити в сторону, а іншу — додати какао.
2. Сформувати з двох частин тіста коржі та випікати їх 20 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів. Потім вийняти з печі та залишити охолоджуватися у формі. Після цього вийняти коржі й розрізати вздовж навпіл, щоб отримати по два коржі світлого і темного кольору.
3. Готуємо крем: вершкове масло розм’якшене збити зі згущеним молоком за допомогою міксера. Повинна утворитися суміш стійкої консистенції. Збивайте до тих пір, поки маса не стане стійкою та пишною. Підготовлені коржі промазують кремом, з’єднують, чергуючи кольори. Ще залишками крему змащують верхівку і бічні сторони. Потім помістити торт в холодильник для просочення.
Залишається перед подачею посипати торт зверху рубаними горіхами.
Смачного!
Вам сподобався рецепт?
0 коментарі :
Дописати коментар