Котлети з грибами

 

Інгредієнти:
м'ясо свинини - 300 г.,
філе курки - 300 г.,
суміш грибів - 300 г.,
сіль та перець, рослинна олія,
цибуля - 1 шт.,
петрушка - пучок,
яйце - 1 шт.
Спосіб приготування:
М'ясо свинини та курки подрібнюємо в м'ясорубці.

Гриби потрібно дуже дрібно нарубати і пересмажити з цибулею, нарізаною кубиками. В обсмажені гриби можна додати ложку смачної сметани чи масла в кінці приготування. Для смаку.

Перемішуємо м'ясний фарш з грибами, не забуваємо присолити і приперчити. Додаємо та вмішуємо дрібно посічену зелень і яйце.



Формуємо кругленькі котлетки, обвалюємо в борошні і смажимо.



Смачного!
SHARE
    Blogger Comment

0 коментарі :

Дописати коментар