У цій статті поспішаємо поділитися з вами ще одним рецептом, який напевно стане в нагоді господиням при складанні меню для святкового столу.
Багатьох ми цим рецептом звичайно не здивуємо, адже за радянських часів він користувався величезною популярністю і був записаний мало не в кожній кулінарній книзі наших мам і бабусь. Але, багато хто просто забули про нього і ми з задоволенням нагадаємо вам рецепт.
Щоб приготувати салат пригодиться:
сир – 150-200 г;
яйця – 3 шт;
горошок консервований – 1 банка;
ріпчасту цибулю – 1/2 цибулини;
майонез;
сіль;
перець чорний мелений.
Приступимо до приготування
Яйця відварити , очистити від шкаралупи і нарізати невеликими кубиками
Далі знадобиться сир, будь-яких твердих сортів. Його необхідно подрібнити на крупній тертці або ж нарізати кубиками. Якщо є якісний плавлений сир, можна додати і його
Для салату використовуємо червону цибулю. Її необхідно подрібнити і залити на кілька хвилин окропом, щоб прибрати гіркоту. Якщо є трохи вільного часу, цибулю можна замаринувати, вийде ще смачніше
У глибокий салатник викладаємо цибулю, яйця, сир, зелений горошок і заправляємо майонезом (можна замінити на йогурт або сметану). Приправити салат чорним меленим перцем і посолити за смаком
Змішавши салат, викладаємо його гіркою в салатник або ж можна скористатися сервірувальним кільцем для порційної подачі. Зверху прикрашаємо тертим сиром і зеленню.
Приємного вам апетиту!
0 коментарі :
Дописати коментар