ЧУДОВІ РОГАЛИКИ З ЛИМОННОЮ МАРМУЛЯДОЮ.


Інгредієнти:
дріжджі сухі - 11 г
цукор - 3 ст. ложки
вода (молока) - 0,5 л
яйця курячі - 2 шт.
цукор ванільний - 30 г
маргарин (домашнє масло) - 200 г
сіль
пучки
порошок до печива - 1 ч. ложка
Приготування:
Сухі дріжджі + 3 ст. л. цукру + 0,5 л води (можна молока) розмішуємо і ставимо у тепле місце, щоб підійшло.
Далі - 2 яйця + 30 г ванільного цукру + 200 гр. розм'якшеного маргарину + 1/2 ч.л. солі, взбиваємо та з'єднуємо з дріжджовим розчином.
Далі додаємо 1 ч.л. порошку до печива і поступово замішуємо тісто, додаючи борошна стільки, щоб вийшло м’яке, еластичне тісто, яке не липне до рук.
Далі розкачуємо одну частинку у формі круга,і нарізаємо сагментами, розкладаємо начинку на кожну частину. Рекомендовано брати тверді частини повидла, наприклад, процукровану цедру лимона, як на фото. Рідке повидло може розтектися та підгоріти. . Скручуємо кожну частинку в рогалик, змащуємо рогалики жовтком,і посипаємо цукром.
Деко краще просто змастити олією (маслом); кладемо туди наші рогалики швом до низу.
Випікаємо при температурі 190-200 гр.20-30 хв.
Обережно: виходить несподівано багато рогаликів! У нас вийшла ціла трилітрова миска з вершечком, ще й на шоколадні равлики залишилося!
До речі, якщо поспішите, то рогалики вийдуть більш хрумкі, якщо залишете тісто на 1-2 години - більш пухнасті. Обирайте на ваш смак!
СМАЧНОГО!
SHARE
    Blogger Comment

0 коментарі :

Дописати коментар