125 г масла
1 ч. л. ванільного цукру
2/3 скл. цукру
3 яйця
1 скл. борошна
1 ч. л. порошку до печива
3 ст. л. какао
1 ст. л. холодної води
Сирна маса :
250 г домашнього сиру
1/2 скл. цукру
1 ст. л. манки
1 яйце
Склянка 250 мл , форма для випічки 20*20см
Масло , кімнатної температури, розтерти з цукром і ванільним цукром, так, щоб цукор розчинився. Додати яйця, поступово борошно з розпушувачем та какао, в кінці влити воду, все гарно збити в гладку масу.
Форму для випікання вистелити пергаментом та вилити тісто, розрівняти.
Сир попередньо змолоти, додати яйце, цукор, манку, розтерти в однорідну масу.
Викладати сир ложкою поверх тіста в хаотичному порядку.
Пекти при 180* 45-50 хв.
0 коментарі :
Дописати коментар