Інгредієнти
Тісто:
горіхи (мелені) 150 мл
цукор 150 мл
масло вершкове 100 г
сметана 1 ст. ложка
яйця курячі 1 шт.
сода харчова 0,5 ч. ложки
борошно
Крем:
молоко 150 мл
яйця курячі 1 шт.
борошно 1 ст. ложка
крохмаль 1 ст. ложка
цукор 50 мл
горіхи 3 ст. ложки
молоко згущене 2 ст. ложки
Інгредієнти
Приготування
Добавити решту складових, добре перемішати.
Добавити борошно, поступово, і замісити мяке, еластичне тісто, щоб не прилипало до рук.
За бажанням відправити його на годинку в холодильник, я цього не роблю.
Форму для випікання горішків нагріти на газовій плитці, за цей час зробити заготовки для майбутніх шкарлупок.
Випікати з двох сторін до румяності, за рахунок горіхів готові шкарлупки будуть темніші ніж звичайно.
Остудити і начинити.
Робимо заварний крем:
Всі складові, крім горіхів і згущонки, зєднати і добре збити в однорідну масу.
Відправити на маленький вогонь і готувати до загустіння.
Остудити, добавити горіхи і згущене молоко, перемішати.
Зєднати половинки і смакувати.
0 коментарі :
Дописати коментар