Неймовірний рецепт часникової картоплі по-Італійськи
Якщо Ви думаєте, що в Італії їдять тільки пасту і піцу, то глибоко помиляєтеся. Італійці обожнюють смажену картоплю, особливо приготовану даним способом.
Інгредієнти
3 середні картоплини
1 пучок петрушки
2 середніх зубчики часнику
Оливкова олія
Сіль, мелений перець
Інструкція
1. Картоплю відварити в мундирі в підсоленій воді до готовності, хвилин 25-30. Готову картоплю трохи остудити, зняти шкірку. Розім’яти виделкою в окремій мисочці.
2. Можна використовувати велику сковороду (26 см) і приготувати відразу всю картопля, але можна і розділити на 2 порції. Отже, на вибраній вами сковороді нагріти оливкову олію і обсмажити рубаний часник до золотистого. Він дасть неймовірний аромат. Часник дістати з олії.
3. На сковороду викласти картоплю, додати подрібнену петрушку, посолити і поперчити. Вилочкою ще трохи прим’яти картоплю, формуючи один плоский млинець.
4. Обсмажити на сильному вогні хвилин 5 до золотистого. Тепер треба його перевернути. Можна зробити це за допомогою обробної дошки: перевернути на неї млинець і акуратно перенести назад в сковороду. Можна додати ще трохи олії.
5. Готову картоплю потрібно подавати відразу, поки скоринка не розм’якшилася і приємно похрускує. Зі сметанним або іншим соусом .http://nyam-nyam-5.com
Якщо Ви думаєте, що в Італії їдять тільки пасту і піцу, то глибоко помиляєтеся. Італійці обожнюють смажену картоплю, особливо приготовану даним способом.
Інгредієнти
3 середні картоплини
1 пучок петрушки
2 середніх зубчики часнику
Оливкова олія
Сіль, мелений перець
Інструкція
2. Можна використовувати велику сковороду (26 см) і приготувати відразу всю картопля, але можна і розділити на 2 порції. Отже, на вибраній вами сковороді нагріти оливкову олію і обсмажити рубаний часник до золотистого. Він дасть неймовірний аромат. Часник дістати з олії.
3. На сковороду викласти картоплю, додати подрібнену петрушку, посолити і поперчити. Вилочкою ще трохи прим’яти картоплю, формуючи один плоский млинець.
4. Обсмажити на сильному вогні хвилин 5 до золотистого. Тепер треба його перевернути. Можна зробити це за допомогою обробної дошки: перевернути на неї млинець і акуратно перенести назад в сковороду. Можна додати ще трохи олії.
5. Готову картоплю потрібно подавати відразу, поки скоринка не розм’якшилася і приємно похрускує. Зі сметанним або іншим соусом .http://nyam-nyam-5.com
0 коментарі :
Дописати коментар