«Грибне диво» або торт із млинців





«Грибне диво» або торт із млинців — немає більш підходящої страви для святкового сімейного столу.
Щоб приготувати торт із млинців «Грибне диво», Вам знадобиться:
3 яйця
0,5 літра молока
Борошно
Сода, погашена оцтом
Сіль, цукор за смаком
Начинка для «Грибного дива»
Гриби (шампіньйони)
1–2 цибулини
1 сирок плавлений
2–3 помідори
1 зубок часнику
Торт із млинців можна зробити із 5-6 шарів. Попередньо підготувати, дрібно нарізати цибулю і спасерувати її на олії, нарізати дрібно гриби і додати до цибулі, посолити, поперчити, готувати до готовності. Дати охолонути грибам. Викласти на млинець перший нетовстий шар грибів, накрити млинцем і так наступний шар. Шарів можна зробити 4–5. Зверху накрити млинцем.
Помідори нарізати кільцями, поставити в мікрохвильову піч на 1–2 хвилини, щоб помідори стали м'якішими. Викласти на млинці помідори. Потерти на дрібній терці 1 плавлений сирок, пропустити через прес 1 зубок часнику, посолити і перемішати з майонезом. Отриману сиркову масу викласти на помідори і накрити млинцем, можна прикрасити петрушкою. Оригінальний торт із млинців стане прикрасою для Вашого святкового столу.


Торт із млинців або «Грибне диво». Фото: Кароліна Нагорнюк/The Epoch Times

Торт із млинців або «Грибне диво». Фото: Кароліна Нагорнюк/The Epoch Times

Торт із млинців або «Грибне диво». Фото: Кароліна Нагорнюк/The Epoch Times

Торт із млинців або «Грибне диво». Фото: Кароліна Нагорнюк/The Epoch Timeshttp://www.epochtimes.com.ua/
SHARE
    Blogger Comment

0 коментарі :

Дописати коментар