Рецепт приготування швидкого кексу з вишнею
Масло - 150 г
Яйце - 3 штуки
Цукор - 150 г
Борошно - 1,5-2 склянки ( в залежності від ваших уподобань)
Розпушувач тіста - 2 ч. л.
Вода - 6 ст. л.
Ванільний цукор – 10 г
Вишня (без кісточок) - 200 г
М'яке масло розтираємо з цукром і вводимо по одному яйця. Додаємо розпушувач, ванільний цукор, воду і борошно. Тісто має бути не дуже густим, але й не рідким.
У форму (10х25 см) викладаємо третину тіста і на нього вишні. Потім знову тісто і вишню. І все заливаємо залишком тіста.
Випікаємо при температурі 200 градусів 40-50 хвилин.
Смачного!
0 коментарі :
Дописати коментар