Грибна ікра - інгредієнти
Гриби лісові - 1,5-2 кг
Цибуля - 0,5 кг
Морква - 0,5 кг
Олія - 200 мл
Сіль - 1-2 ч.л.
Лавровий лист - 3 шт.
Перець чорний, перець червоний за смаком
Play Video
Приступимо до приготування грибної ікри. Для початку гриби очистіть, обмийте, наріжте, опустіть в киплячу підсолену воду та варіть 30 хвилин, постійно знімаючи піну.
Відкиньте гриби на друшляк, дайте стекти рідині, остудіть. І тепер гриби потрібно перемолоти через м'ясорубку.
Цибулю і моркву очистіть, обмийте, обсушіть. Тепер овочі потрібно також перемолоти через м'ясорубку та обсмажити до м'якості.
З'єднайте гриби і овочі, влийте олію, посоліть і тушкуйте на невеликому вогні одну годину.
Потім додайте лавровий лист, перець чорний і червоний і тушкуйте ще 20-30 хвилин.
Грибну ікру розкладіть у стерилізовані банки, закрийте кришками, переверніть, закутайте та залиште до повного охолодження.
Зберігайте в прохолодному, темному місці.
Смачного!
0 коментарі :
Дописати коментар