Грибна ікра


Грибна ікра - це неймовірна страва, яка виручить Вас в будь-який момент. Її можна подати як самостійну закуску, приготувати начинку для пиріжків або млинців, або ж намастити бутерброд або наповнити тарталетки. Хочеться відзначити, що для приготування ікри можна використовувати будь-які їстівні лісові гриби, але найбільш ароматна вона виходить з боровиків
Грибна ікра - інгредієнти

Гриби лісові - 1,5-2 кг
Цибуля - 0,5 кг
Морква - 0,5 кг
Олія - 200 мл
Сіль - 1-2 ч.л.
Лавровий лист - 3 шт.
Перець чорний, перець червоний за смаком

Play Video
Рецепт приготування грибної ікри

Приступимо до приготування грибної ікри. Для початку гриби очистіть, обмийте, наріжте, опустіть в киплячу підсолену воду та варіть 30 хвилин, постійно знімаючи піну.

Відкиньте гриби на друшляк, дайте стекти рідині, остудіть. І тепер гриби потрібно перемолоти через м'ясорубку.

Цибулю і моркву очистіть, обмийте, обсушіть. Тепер овочі потрібно також перемолоти через м'ясорубку та обсмажити до м'якості.

З'єднайте гриби і овочі, влийте олію, посоліть і тушкуйте на невеликому вогні одну годину.

Потім додайте лавровий лист, перець чорний і червоний і тушкуйте ще 20-30 хвилин.

Грибну ікру розкладіть у стерилізовані банки, закрийте кришками, переверніть, закутайте та залиште до повного охолодження.

Зберігайте в прохолодному, темному місці.

Смачного!

SHARE
    Blogger Comment

0 коментарі :

Дописати коментар