Рецепт скумбрії, запеченої в секретному маринаді!



Рецепт скумбрії, запеченої в секретному маринаді! Пише intermarium

ПРОДУКТИ:


– Скумбрія свіжоморожена 3 шт.

– Гірчиця 3 ч.л.

– Майонез 3 ч.л.

– Сіль за смаком

ПРИГОТУВАННЯ:
У списку інгредієнтів вказано базовий склад рецепта. Однак, всі компоненти маринаду легко замінні.
Якщо немає гірчиці (або її мало), то можна додати близько 1,5-2 ч.л. хрону. Так само можна додати кетчуп.
Скумбрію не розморожувати остаточно, нехай вона залишиться твердою, щоб шматочки при нарізці виходили рівними.
Ретельно миємо рибу, потрошимо, відрізаємо непотрібні голову і кінчик хвоста. Підготовлені таким чином тушки промокаємо паперовим рушником від вологи.
Ріжемо рибу на шматочки.
Залишилося тільки посолити рибу і обмазати її соусом (для соусу потрібно просто змішати гірчицю і майонез).
Викладаємо шматочки риби на деко (попередньо застеліть його фольгою для чистоти процесу) і відправляємо в духовку або аерогриль.

Запікайте скумбрію 30 хвилин при середній температурі – близько 180 градусів. Якщо Ви хочете подати рибу до столу цілком, то запікайте тушкою. А якщо шматочками, то краще рибу нарізати ще сирою, інакше готова скумбрія не буде так красиво різатися.

Все, скумбрія готова! Смачного!
SHARE
    Blogger Comment

0 коментарі :

Дописати коментар