В селі rотують оселедець краще, ніж в ресторані! Записуйте рецепт – отримайте найкращий оселедець на свята!





Наближаються свята, господині планують страви на святковий стіл. Однією з традиційних страв на різдвяно-новорічні свята є оселедець.

Немає нічого простішого, ніж подати оселедець в кільцях цибулі, за таке рішення вас ніхто не засудить. Проте ми пропонуємо вам новий рецепт – оселедець з медом.


Швидше за все, на сімейному застіллі він піде одним з перших, тому що важко встояти перед такою смакотою!

У цьому рецепті не сіль і не перець зроблять рибу делікатесом, а саме мед.

Для приготування найсмачнішої оселедця вам знадобиться 10 хвилин чистого часу і 2 години в нестерпному чеканні, поки вона замаринується.

Складові

Оселедець 1 шт.

Цибуля 2 шт.

Морква 1 шт.

Мед 3 ст. л.

Лимон 0,3 шт.

Сіль за смаком

Чорний перець (мелений) за смаком.

Приготування


Цибулю і моркву наріжте тонкими кільцями, посоліть і трохи помніть руками, щоб вони пустили сік.

Додайте до цибулі і моркви мед, перець і нарізаний часточками лимон (вистачить кількох часточок).

Знову перемішайте все руками, накрийте плівкою і дайте постояти 20 хвилин.

За цей час почистіть оселедець, відокремте м’ясо від кісток і наріжте рибу невеликими шматочками.

Викладіть на тарілку половину цибулі і всю моркву, зверху – шматочки оселедця, накрийте їх знову цибулею, що залишилася.

Загорніть страву в харчову плівку і приберіть в холодильник на 2-3 години.

Якщо цей рецепт смачного оселедця здався вам цікавим, поділіться ним з друзями. Особисто ми від нього в захваті!


SHARE
    Blogger Comment

0 коментарі :

Дописати коментар