Тушонка з курки


Інгредієнти
1 кг курки
2 ст.л. солі
Перець горошком
Лавровий лист
Вода
Підготовлене м'ясо курки посолити, перемішати та дати постояти хвилин 30, щоб просоліло. Тим часом приготувати чисті банки /я використовую півлітрові/ на дно кожної баночки покласти 1-2 шт лаврового листа та 6-8 горошин чорного перцю, далі закладати просолівше м'ясо курки і в кожну баночку додати по 1-2 ст. ложки води. Накрити кришкою та поставити в духовку.
Тушкувати на маленькому вогні орієнтовно годин 5. Закатати, вихолодити не перекидаючи банок. Зберігати в прохолодному місці.
http://dreamfood.ua/
SHARE
    Blogger Comment

0 коментарі :

Дописати коментар