Пікантні макарони з ковбасою, помідорами та болгарським перцем запечені в духовці - ситна друга страва на кожен день. Макарони - улюблена страва багатьох, готується швидко, поживна та смачна. Рецепт макаронів з помідорами в духовці готується досить легко, і у вас вийде смачна страва на вечерю.
Інгредієнти:
Макарони – 400 гр;
Ковбаса напівкопчена – 250-300 гр;
Майонез – 2 ст.л;
Кетчуп – 2 ст.л;
Помідори – 2 шт;
Солодкий перець – 2 шт;
Сир твердий – 150 гр;
Як приготувати макарони в духовці:
Спочатку необхідно відварити макарони, дати їм охолонути.
Ковбасу порізати соломкою та змішати разом з макаронами у формі для запікання, змазану вершковим маслом. Додати також майонез, кетчуп і ретельно перемішати
Болгарський перець порізати кубиками, та викласти зверху.
Зверху посипаємо тертим сиром і подрібненою зеленню і ставимо запікатися у духовку, розігріту до 220 градусів на 20 хвилин.
Готові пікантні макарони дістаємо з духовки та накриваємо кришкою або фольгою на 20 хвилин.
Приємного смаку! http://receptystrav.com.ua/druhi-stravy/466-pkantn-makaroni-v-duhovc.html
0 коментарі :
Дописати коментар