Торт "Шоколад на кип'ятку"

 
Тісто:
2 склянки борошна
2 склянки цукру
1 склянку молока
6 ст. л. какао (з гіркою)
1,5 ч. л. соди (не гашеної)
1,5 ч. л. розпушувача
0,5 склянки рослинної олії
2 яйця
Крем:
300 г сиру
250 г сметани
250 мл вершків (жирних)
цукор до смаку
Для тіста змішати борошно, цукор, соду, розпушувач і какао.

Окремо збити яйця, добавити до них молоко і олію.

Добавити рідку суміш у суху та перемішати.

В останній момент добавити стакан крутого кип'ятка, все акуратно та швидко перемішати, вилити тісто (воно получиться дуже рідким) в раніше підготовану форму (дно викласти пергаментом і змастити маслом)

Зразу ж поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випекти до готовності.
Для сирного крему збити разом сир, сметану і цукор. Окремо збити вершки і добавити до сирної маси. Промастити коржі.
 http://dreamfood.ua
SHARE
    Blogger Comment

0 коментарі :

Дописати коментар