Домашні рогалики


  Інгредієнти
сметана 500 мл
маргарин (або масло) 250 г
сіль (дрібка)
борошно пшеничне 700-800 г
вишні консервовані
Щоб такого спекти — щоб і швидко, і смачно, і гарно. Звичайно рогалики — хрумкі, чудово йдуть з чаєм, кавою, молоком й просто «як зернята».
ПриготуванняМаргарин не люблю використовувати (із-за шкідливого складу) тож за можливості завжди замінюю його маслом.
Змішуємо розм'якшене масло, сметану, сіль, додаємо борошно й замішуємо однорідне тісто. Дилимо його на рівні частини, якщо роблю рогалики побільше ділю тісто на 4 частини, поменьше на 6 й відправляємо в холодильник.
Через 30 хв. дістаємо розкатуємо круг й ріжемо на трикутники. На краєчок кладемо вишеньку й закручуємо рогалик, й викладаємо на дечко. Пекти 20-30 хв. при температурі 190 градусів.

http://cookorama.net/
SHARE
    Blogger Comment

0 коментарі :

Дописати коментар