2 шт буряка,
3 шт моркви,
100 г сиру,
2 шт яйця,
50г чорносливу,
50 г горіхів,
200 г йогурта,
Сіль - за смаком.
Приготування:
Яйця також відварити, остудити, очистити. Відокремити білки від жовтків.
Сир натерти на дрібній тертці, розділити на дві частини.
Буряк і моркву натерти окремо на дрібній тертці і змішати з натертим сиром і буряк і моркву окремо.
До буряка додати тертий яєчний жовток, йогурт.
До моркви - тертий білок і трохи подрібненого часнику, йогурт.
З бурякової маси сформувати кульки, всередину яких закатати по шматочку чорносливу або волоського горіха.
З морквяної те ж саме, всередину шматочок чорносливу або волоського горіха.
Якщо маса вийшла недостатньо вологої і погано злипається в кульку, додати трохи йогурту.
Викласти кульки на плоске блюдо, зверху прикрасити йогуртом і зеленню. Поставити на півгодинки в холодильник.
Замість чорносливу або волоського горіха можна додавати оливки або маслини.
http://kulinarochka.com.ua/
0 коментарі :
Дописати коментар