Картопля "Смакота"


Інгредієнти:
картопля: 500 г.
вершкове масло: 2 ст.л.
куркума: 1 ч.л.
сіль за смаком
Спосіб приготування:
Очищену картоплю спочатку варимо в киплячій підсоленій воді 8 хвилин. Можна додати куркуму, вона дає гарний жовтий колір.
Потім картоплю слід остудити, можна зробити ножем неглибокі надрізи, це додасть їй подобу шишок. Скласти в пакет, покласти в морозилку мінімум на годину.
В потрібний час дістати, перекласти у форму для запікання в один шар, полити зверху кожну картоплину трохи вершковим маслом.
Відправити в духовку хвилин на 30-40 при 230 ° С, один раз перевернути на інший бік.
SHARE
    Blogger Comment

0 коментарі :

Дописати коментар