Це відомий всім десерт. Всі бачили його на прилавках багатьох магазинів. Але домашня кухня, буде завжди набагато краще, ніж будь-яка інша з магазину. Тому пропонуємо приготувати горішки зі згущеним молоком рецепт яких наведемо вам нижче.
Є і багато інших рецептів, але цей самий класичний. Горішки можна приготувати будь-яких форм, і використовувати різні інгредієнти. Загалом, як і в багатьох інших рецептах, тут можна поекспериментувати з продуктами, які є у вашому розпорядженні. А також спробуйте приготувати в інших формах. Ви зможете вибрати більш красиві форми, щоб вони виглядали на столі по-іншому, і стали солодким окрасою свята.
Ось рецепт, за яким можна приготувати горішки зі згущеним молоком. Змінюйте інгредієнти, додавайте і пробуйте, як буде завгодно вашій кулінарній фантазії.
Інгредієнти для приготування горішків зі згущеним молоком:
Для тіста знадобиться:
• Маргарин для випічки - 250 грамів.
• Яйця - 2 штуки,
• Цукор - половина склянки,
• Сода, погашена оцтом - половина ложки, (соду необхідно погасити оцтом)
• Борошно - 3-4 склянки,
Для начинки знадобиться:
• Вершкове масло - 100 грамів,
• Варена згущене молоко - 2 банки (можна ще зварити самому у воді),
• Горіхи (підійдуть будь-які: родзинки, арахіс або волоські), - горішки треба випікати, і розламати на дрібні шматочки.
Рецепт приготування:
•
• Поступово додавайте борошно і перемішайте. У підсумку ви повинні отримати м'яке тісто, яке не буде прилипати до рук. Потім приберіть тісто в холодильник.
• Нагрійте форму і змастіть маслом. Змащувати треба буде тільки один раз.
• Сформуйте з тіста шматочки, розміром трохи менше волоського горіха і випікайте.
• Отримані шкарлупки наповніть кремом. Щоб зробити крем добре перемішайте згущене молоко з маслом і уламками горіхів. А в саму середину шкарлупки горішка покладіть арахіс або родзинки.
• Щоб крем схопився, поставте в холодильник.
З наведених інгредієнтів вийде 60 горішків зі згущеним молоком. І ще залишиться трохи крему, який ви можете використовувати в іншому рецепті.http://kulinarki.com.ua
0 коментарі :
Дописати коментар