ОГІРКИ ПО- БОЛГАРСЬКИ



На 1- літрову банку:

огірки.
1 морква.
2 зубчики часнику.
1 цибуля.
2 горошини чорного перцю.
1 парасолька кропу.

Для маринаду:
1 літр води.
5 чайних ложок солі.
10 чайних ложок цукру.
100 мл 9%оцту.

Спосіб приготування:

Огірки вимити і замочити в холодній воді на декілька годин.Моркву помити,порізати вздовж начетверо.Усі спеції і цибулю покласти на дно банки.Цибулю нарізати кільцями.

Залити все окропом і залишити на 20 хв.Потім воду вилити,знову залити окропом на 15-20 хв.Потім воду вилити і залити маринадом.Закрити і вкрити ковдрою.

Для маринаду змішати всі складники,поставити на вогонь,оцет додати, коли закипить,і вимкнути.

SHARE
    Blogger Comment

0 коментарі :

Дописати коментар