Божественний королівський торт: він дуже простий у приготуванні



Настільки смачної випічки ви ще не куштували! Тісто на сметанні просто неймовірне, адже дуже ніжно і просто тане в роті. Спробуйте приготувати — ну дуже смачно!

Про це пише, Рецепти із посиланням на Пошепки.

Інградієнти

  400 г борошна
400 г цукрового піску
300 г сметани
половина чайної ложки соди
100 г згущеного молока
2 столові ложки какао
100 г вареного згущеного молока
250 г вершкового масла
40 шт. волоських горіхів
Приготування:

Викладаємо тісто у форму для випічки й випікаємо 40 хвилин у духовці, розігрітій до 200 градусів. Готовність коржа краще перевірити дерев’яною шпажкою або зубочисткою. Потім вийняти корж й залишити охолоджуватися. Потім його слід розрізати на дві частини, щоб вийшло два повноцінних коржі.

Приступаємо до крему: 200 г вершкового масла слід змішати зі згущеним молоком за допомогою міксера. У вас має утворитися однорідна суміш.

Волоські горіхи подрібнити, а потім обсмажити на сковороді. Додаємо до солодкого крему. Також залиште трошки смажених горіхів для прикраси в кінці.

Готуємо глазур: змішати в посудині 200 г цукру, 1 ст. л. какао, 4 ст. л. сметани та 50 г вершкового масла. Все ретельно вимішати та помістити на вогонь. Готувати близько 7 хвилин. Торт полити глазур’ю й висипати зверху залишки горіхів.

Потім близько на годину залишити торт, щоб він ретельно просочився кремом.


Ви любите шоколадну випічку?


SHARE
    Blogger Comment

0 коментарі :

Дописати коментар